ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator
lukk

Bestillingsskjema


Alternativt send bestilling med alle nødvendige personalia, adresse og produkter til bjornar@bjtr.no

56 32 24 26

lukk

Guide/hjelp for privatkunder

Levering og avtale

Levering av masser innen 2-3 virkedager. Vår sjåfør tar kontakt med kunde for å avtale levering. Vi leverer bestilte produkter innen 2-3 virkedager.

Massetyper

Les vår guide vedrørende massetyper. Vekt, mengde, hva de brukes til og hva de er.
Åpne guide for massetyper

Privat kjøp

Kjøp av lass med masser for private. Vi har faste priser for tilkjøring og levering av stein, jord, sand, pukk og andre masser. Dersom man bestiller i vår nettbutikk, gir vi en rabatt på hele 10% av kjøpssummen.

Spesialtransport

Vi transporterer alt innen maskin og konstruksjoner. Vi har tilgjengelig alle typer kjøretøy i Bergensregionen.
Mer om spesialtransport

Betaling med kort

Du kan trygt betale med kredittkort på nett! Om ønskelig kan du også få faktura ettersendt fra Klarna. Dette velger du i nettbutikken.
Lukk

Mengde og vekt

Ett fullt lass stein, singel, gru, sand, pukk er 9 M3 / 14 tonn. Halvt lass er 4,5 M3 / 7 tonn. Fullt lass jord og bark er 10 M3 / 14 tonn. Halvt lass er 5 M3 / 7 tonn.

Sand

Sand er den fineste delen av grusmasser, vi har alle typer sand til salgs. Sandprodukter produseres i dag hovedsakelig til betong, mørtel og asfalt. Det finnes flere produkter av sand, slik som støpesand, pussesand, fallsand til sandkasser og lekeområder. Støpesand er som regel tatt ut fra sikting av morenemasse, mens pussesand ofte er produsert fra knuste fjellmasser.

Skjellsand

Skjellsand egner seg godt til pH regulering av jord. Skjellsand består av naturlige kalkforbindelser som over tid løser seg opp i vann og regulerer sur jord mot høyere pH-verdier. Skjellsandprodukter grabbes opp med båter fra sjøbunn.

Grus

Grus knuses ned fra fast fjell som granitt, gneis og gabbro til de forskjellige grusvarianter. Massen inneholder 0-stoff (støv) og egner seg derfor bra til veidekke med et fast kjørelag. Best kjørelag får en av 0-16 mm og 0-32 mm. Sistnevnte ligger noe bedre i bakker med mye overvann.

Singel

Selges i variasjoner mindre enn 16 mm FSG uten 0 stoff (støv). Den største singeltypen brukes til drenering og grøftemasse, massen er lett å håndtere og vil fordele seg i grøfter å fylle godt ut. Hagesingel består av størrelser mindre enn 16 mm. Den mest vanlige hagesingel er 11-16 mm. Fordelen med denne størrelse er at den vanligvis ikke setter seg fast under sko og blir dratt med inn i hus. En annen populær hagesingeltype er 8-11 som også er godt egnet til gangstier og gårdstun.

Hvit Singel

Knust hvit marmor singel er tilnærmet helt kritthvit, og den absolutt hviteste av sorteringene vi fører. Størrelsen er 8-16mm. Denne marmoren har samme bruksområder som knust singel, og kan benyttes til både gang og kjøre arealer. Kan også benyttes som dekorstein i blomsterbed, langs husvegger osv. En meget anvendelig singel med andre ord. Fargen gjør at den skaper god kontrast til både annen stein, plen, blomster osv.

Pukk

Pukk blir fremstilt av hard fast fjell som granitt, gneis og gabbro gjennom sprengning og knusing. Ved sikting blir 0-stoff sortert ut slik at produktet hovedsaklig ikke inneholder støv.Pukkprodukter brukes til drenering, veifundament, fylling, jernbanepukk, betongtilsetning, underlag for bygg, friksjonslag for betong og tilsetning bak murer for god drenering.

Større pukktyper over 11-16 mm levert med grabb tar noe lengre tid å grabbe av lastebilen på grunn av størrelsen på steinene. Beste måte å få levert større pukkstein på er med tippbil. Pukk har uregelmessig form og skarpe kanter fra diameter 4 til 250 mm. Fraksjoner selges i alle størrelser, mest vanlig er 16-32 mm. eller 32-64 mm FSG.

Elvestein

Elvestein er naturstein som er slipt av naturen selv. Elvestein kan benyttes som dekorstein i bed, eller i overgang mellom betongprodukter og plen osv.

Jord

Jord til hager og grøntanlegg. Vi har siktet jord som er regulert ved tilsetning av sand og. Denne jordtypen er lett å jobbe med og foretrukket av gartnere.

Bark

Bark selges som granbark og furubark. Granbark er den mest vanlige og rimeligste barktype. Furubark er av høyere kvalitet, men koster noe mer og produseres mindre av. Et godt lag med bark på ca 10-15 cm dekker for lyset og hemmer vekst av ugress en stund, dekorativt og lukter godt.

Firmaadresse

Bjørnars Transport AS, Midtstegen 34, 5382 Skogsvåg

Åpne lokasjon i Google Maps

Kontaktinformasjon

56 32 24 26
post@bjtr.no

Personvern
Åpenhetsloven